Bolt információk
A Telefonbolt Paks
Cím:
7030 Paks, Újtemplom u. 28. (a lakótelepi buszmegállónál)
Telefon:
70/283- mutasd
Nyitvatartás:
H-P: 9-17.30 (Ebéd: 12.00-13.00)
Szombat: 9-12.00
E-mail:
atelefo mutasd
Web:
Térkép:

Üzenőfal:
Profil:
Üzletünk Pakson a lakótelep tövében ..... Áh, hagyjuk a sablonszöveget!
Több mint 130 féle telefon van, a párezrestol a százezresekig.
Adással, vétellel, szervizzel is foglalkozunk, cserére is van lehetoség. A megye legnagyobb tartozék- és elolapválasztéka!

A GARANCIA NÁLUNK 1 HÓNAP a legtöbb használt telefonra, NEM 3-7-10 nap, mert mi jó, bevizsgált telefont árulunk jó áron, amikre nem félünk tisztességes ÍRÁSOS garanciát vállalni...

BEVIZSGÁLT: Azt jelenti, hogy nem csak megvesszük, ráteszünk valamennyi hasznot, és úgy ahogy van kitesszük a pultba... Amikor megérkezik hozzánk a készülék, az alap kipróbálás (térero, híváspróba, csengés, rezgés, szemrevételezés) után, ha a mobil nincs gyári állapotban, szétszedjük, megvizsgáljuk a belsejét is. Ha kell, új elolapot teszünk rá, a szükséges javításokat elvégezzük, megtisztítjuk (kívül-belül) hiszen késobb Te fogod használni azt a szádhoz emelve.... És csak ezek után ajánljuk fel eladásra. Korrekt, nem?

Voltál már?
A hirdetések közt ízelítot találsz az árakról/árukról. Több 100 féle elolap, tok, nyakpánt, extra kütyük, több mint 10 féle bluetooth headset (5-14ezerig), aksik, adatkábelek (Sharp, LG, Sagem, Samsung, Sonyericsson, Nokia, Motorola, Siemens stb), infra, bluetooth stb.

AZ IS VAN, AMI NINCS! Vagy ha épp nincs, lesz hamarosan. Már 8 éve dolgozunk a szakmában, 4 jól bevált nagykerrel, 3 alaposan kipróbált profi szervizzel állunk folyamatos kapcsolatban. Ha valamit mi nem tudunk beszerezni vagy megjavítani, azt nem is érdemes keresni...

3 ÉRV: Komoly VÁLASZTÉK, GARANCIA, KORREKTSÉG.
Ez nem a Rabló GSM

Új telefonok árairól érdeklodj telefonon, vagy mail-ben, mert gyakran változnak, ezért nem akarok megtéveszto árú hirdetéseket feladni. Ugye megérted?

NINCS ZSÁKBAMACSKA, nálunk minden készüléken rajta van az ára, nem arcra adjuk el...

UTÁNVÉTELES VÁSÁRLÁS ORSZÁGOSAN MEGOLDHATÓ! (Pl: használt telefonok 30ezer érték alatt 990 forintért) A részletekrol érdeklodjön E-mailben! HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 1-2 munkanap alatt!

Szerintem gyere el, érdemes, itt nem fogsz csalódni, biztos lehetsz benne, hogy itt nem fognak átvágni!

JÁTÉKKONZOLOK, kiegészítok, programok, szervíz....

PC-s BLUETOOTH ADAPTER AKCIÓ! 3990 helyett 2990Ft!
Memóriakártyák akciós áron: Micro SD, Mini SD, MMC, Memory stick, M2 stb...

Mert nálunk a legjobb a vétel!

Februárban megnyitottuk hangszer szekciónkat! Van itt minden, ami a zenéléshez kell!
Megjegyzés:
www.atelefonbolt.hu
www.konzolbolt.huTérkép