Kapcsolat

Az ujeshasznaltgsm.hu oldalt üzemelteti: telefon.hu Bt (1075. Budapest, Király utca 3)

Ha egy adott telefon képességeivel kapcsolatban van kérdése, javasoljuk, hogy a Telefonguru fórumjaiban tegye fel a kérdését

Ha egy adott bolt kínálatával kapcsolatban van kérdése, javasoljuk, hogy a bolt aloldalán szereplő elérhetőséget használva közvetlenül a boltnak tegye fel a kérdését.

Amennyiben Önnek telefonboltja van és szeretne hirdetni az oldalon, kattintson ide!

Hívjon minket a 06-70-322-7469-es számon!

Bármilyen más témában szeretne kapcsolatba lépni velünk? Írjon nekünk, igyekszünk gyorsan válaszolni!


Új és Használt GSM ajánlat
Szeretne boltjával megjelenni az interneten komolyabb anyagi ráfordítás és informatikai háttértudás nélkül? Akar egy profi honlap részese lenni, mely érezhetően megnöveli boltja forgalmát?
A megoldás: www.ujeshasznaltgsm.hu

Mit nyújt az Új és Használt GSM a boltok számára?

Az ujeshasznaltgsm.hu címen működő honlap a legnagyobb magyar portálok által támogatott virtuális piactér, melyen a részt vevő, használt és új mobiltelefonok adásvételével foglalkozó boltok számára egy-egy aloldalt hozunk létre. Az aloldalon a boltok bemutathatják önmagukat és kínálatukat, az ott szereplő tartalmat pedig bármikor önállóan megváltoztathatják. Az Új és Használt GSM új értékesítési csatornát nyit meg boltja számára, anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kéne a honlap népszerűsítése érdekében.

Az Új és Használt GSM lehetőséget teremt GSM boltjának megismertetésére illetve kínálata és akciói bemutatására a világhálón keresztül.

A saját oldal kialakítása egyszerű, és gyors, az adatok on-line frissítése nem igényel komoly szakértelmet, az oldal kezelése könnyen elsajátítható. A honlap ismertté tételével, bevezetésével Önnek nem kell foglalkoznia, hiszen az egy népszerű, közismert csoport tagjaként rendkívül előnyös helyzetben van.

Hogyan találják meg az ügyfelek az Ön boltját az Új és Használt GSM oldalán?

Az Új és Használt GSM igyekszik minél nagyobb forgalmat generálni az Ön oldalának. Látogatóink több módon értesülhetnek boltjának kínálatáról:

Az ujeshasznaltgsm.hu főoldalán linket helyezünk el az Ön boltjának megnevezésével, mely egyenesen az Ön aloldalára vezet.
A Boltok szerinti keresés funkcióban város, illetve kerület szerinti bontásban találhatják meg az Ön boltját.
A konkrét telefont kereső látogatóink számára átvizsgáljuk az Új és Használt GSM-en megjelenő összes bolt ajánlatát, és amennyiben a keresett telefon szerepel az Ön kínálatában, a keresés eredményében az Ön boltja is szerepelni fog.
Alapdíjon felül, külön szolgáltatásként a főoldalon elhelyezett reklámcsíkokkal hívhatja fel figyelmét boltjára.

A megrendelő kitöltése semmilyen kötelezettséget nem von maga után!